Branding maakt jouw merk sterker

Een merk is veel meer dan een logo

Branding is iemands onderbuikgevoel over jouw product, dienst of bedrijf. Het is wat mensen over je zeggen als je niet in de kamer bent. Je zou denken dat je daar weinig invloed op hebt, maar niets is minder waar.

Je branding komt voort uit je merkstrategie en positionering. Wat wil je als bedrijf bereiken? En waar in de markt wil je je merk positioneren? Claim jouw unieke plek en vertel deze op de juiste manier aan de buitenwereld!

Het gaat om de kleinste details

Alles wat je als merk doet kun je branding noemen. Van hoe je logo, huisstijl of website er uit ziet, tot je meest gebruikte emoticon op social media. Het is belangrijk dat werkelijk álles klopt. Dit maakt je merk herkenbaar en consequent. En alleen zó claim jij je unieke plek in de markt.

 

Brand Matters adviseert en vraagt net zo lang door tot wij jouw positionering helder hebben. Jouw unieke plek, ambities én je doelgroep. Wij komen samen tot de kern van jouw merk tijdens onze strategische merksessie. Daarna adviseren en ondersteunen we je bij de juiste online en offline communicatieuitingen, zetten hier de juiste mensen voor in en voeren het tot in de puntjes uit.

 

Ik wil ook een sterker merk

"Brand Matters ontwikkelde mijn ideeën en plannen tot een merk met een gezicht."

Maykel Karremans
Denkfris
Bekijk de case van Denkfris

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

 

“Met ruim 30 jaar ervaring in strategie, design en communicatie staan wij met een compact en betrokken team klaar om waarde toe te voegen aan je merk.”

Neem contact op