Branding van jouw bedrijf

Branding is strategisch, weet wie je bent

Branding is weten wie je als organisatie bent, dat vertellen en laten ervaren. Een sterke branding fungeert als draagvlak voor je marketing. Zo kan jij jezelf altijd van de beste kant laten zien aan jouw doelgroep. Brand Matters is de partner voor het vinden van een branding die past bij jou als bedrijf. 

Branding is iemands onderbuikgevoel over jouw product, dienst of bedrijf. Het is wat mensen over je zeggen als je niet in de kamer bent. Je zou denken dat je daar weinig invloed op hebt, maar niets is minder waar. Je branding komt voort uit je merkstrategie en positionering. Wat wil je als bedrijf bereiken? En waar in de markt wil je je merk positioneren? Claim jouw unieke plek en vertel deze op de juiste manier aan de buitenwereld!

Wij van Brand Matters hebben ruim 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van een sterke branding. Lees hieronder hoe wij dat doen!

Vrijblijvend gesprek aanvragen
Tien tips voor een sterker merk

10 tips voor een sterker merk

Zo wordt jouw merk onweerstaanbaar

Wil je aan je merk werken, maar kom je er niet goed uit? Download onze “10 tips voor een sterker merk”. Hierin geven we je gratis advies over wat belangrijk is bij het opzetten of onderhouden van je merk.

Branding gaat om details

Alles wat je als merk doet kun je branding noemen. Van hoe je logo, huisstijl of website eruitziet, tot je meest gebruikte emoticon op social media. Het is belangrijk dat werkelijk álles klopt. Dit maakt je merk herkenbaar en consequent. En alleen zó claim jij je unieke plek in de markt.

 

Brand Matters adviseert en vraagt net zo lang door tot wij jouw positionering helder hebben. Jouw unieke plek, ambities én je doelgroep. Wij komen samen tot de kern van jouw merk tijdens onze strategische merksessie. Daarna adviseren en ondersteunen we je bij de juiste online en offline communicatieuitingen, zetten hier de juiste mensen voor in en voeren het tot in de puntjes uit. Zoals we dat bijvoorbeeld voor Fruitify Experts gedaan hebben.

 

Ik wil een sterke branding

[case]

De nieuwe branding voor Fruitify Experts

“Samen met mijn team wil ik werken aan een nieuwe naam voor ons bedrijf”. Dat was de hulpvraag van Leander van Bellen van HDG Services. We hebben de klant meegenomen aan de hand. We hebben eerst gekeken naar de juiste positionering en doelgroepen van de organisatie middels onze strategiesessie. Daarna hebben we met het gehele team toegewerkt naar een nieuwe naam met onze naamsessie. Dit bracht een enorme groepsdynamiek op gang die verbondenheid in het team gaf. Daarna hebben we alle informatie omgezet in een verfrissende bedrijfsidentiteit.

 

De stappen die we hebben doorlopen

  1. Strategische merksessie met het management
  2. Nieuwe naamsessie met het gehele team
  3. Nieuwe bedrijfsidentiteit ontwikkelen
  4. Campagne introduceren nieuwe identiteit
  5. Overdracht verzorgen aan opmaakbureau
  6. Spiegelen, inspireren en doorontwikkelen

 

“Door Brand Matters hebben we nu een stevige positie in de markt”
Leander van Bellen // Fruitify Experts

Bekijk de case van Fruitify Experts

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

 

“Met ruim 30 jaar ervaring in strategie, design en communicatie staan wij met een compact en betrokken team klaar om waarde toe te voegen aan je merk.”

Neem vrijblijvend contact op
BMC-Bureaupresentatie kaft

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.