DenkFris

Denkfris: Fluitend
tegen de wind in

Terug naar overzicht

De vraag

In 2020 stond Maykel voor een bijzonder lastige klus. Het opzetten van een nieuw bedrijf, waarvan de contouren al wel stonden, maar waar nog geen vastomlijnd verhaal aan vast zat. Zelfs de naam bestond nog niet. Hoe geef je vorm en inhoud aan zo’n onderneming? Brand Matters is het traject samen met Maykel aangegaan.

Dit is een uitdagende case van flexibiliteit, meebewegen  en meegroeien met je klant.

string(19)

Het resultaat

Het frisse resultaat wat we voor DenkFris hebben mogen maken bestaat uit een passend visuele identiteit, logo, huisstijl en handelsdrukwerk. Daarnaast hebben we een mooie fotoshoot gehouden.
Ook hebben we een compleet nieuwe website opgeleverd waarmee Maykel stevig de toekomst in kan.

De aanpak

Strategie
Samen met Maykel hebben we tijdens het traject de richting en uitstraling van zijn nieuwe merk bepaald. Om dat de naam DenkFris pas later in het traject is bedacht, hebben we in eerste instantie de focus gelegd op het goed leren kennen van deze klant tijdens meerdere merk- en groeisessies.

Belangrijke waarden voor Maykel waren: gelijkwaardigheid, zakelijke vriendschap, inspiratie en vertrouwen.

 

Ontwerp
Voor het ontwerp zochten we naar naar heldere, frisse uitstraling. We zochten naar een bijpassend, fris kleurpalet. Het logo straalt groei en verwondering uit en past bij de waarden van DenkFris.

Projectteam

Yvonne Mourits

#strategie #projectcoördinatie

Ronald de Crom

#strategie #concept #identiteit
#ontwerp #illustratie

Eric Verheijen

#developer #lyfter

Luc Melissant

#developer #lyfter

Roy Vermeij

#fotografie

Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.