Glundercompany

Glunderen door sterke merkgroei

Terug naar overzicht

De vraag

Toen onze website live ging, nam Matty van Glundercompany als eerste vol enthousiasme contact met Brand Matters op. Leerkrachten en kinderen in de klas laten glunderen, daar zet Matty zich voor in. En dat lukt! Brand Matters is de merkcoach voor Glundercompany. Yvonne begeleidt haar door het hele traject voor meer verdieping van haar merk. Met als doel: merkgroei!

Glundercompany inspireert door middel van tools, webinars, en trainingen dagelijks vele leerkrachten voor positief onderwijs. Dit doen ze op individueel leerkrachtniveau tot een schoolgedragen gedachtegoed. Glundercompany is er voor eigenzinnige scholen. Scholen die ondanks de huidige tijd, papierwerk en overvraagstukken blijven geloven in de kracht van positiviteit. Die glunderende kinderen centraal stelt. – No Matter What –

Help mij ook bij mijn merk
string(1)

Het proces

Strategie

Matty van Glundercompany kwam bij Brand Matters boordevol energie en wilde zoveel zelf doen. Het was een tikkeltje chaotisch en wilde naar een heldere focus. Brand Matters heeft haar hierin begeleidt, waardoor de doelgroep beter wordt aangesproken. Zo is er een duidelijke positionering voor Glundercompany opgesteld, wat ook een stuk volwassener is. Het uiteindelijke doel: een groter bereik in onderwijs sector en leerkrachten omtoveren in glunderambassadeurs. Matty heeft bij Brand Matters een social media training gehad.

 

Ontwerp

Brand Matters maakte het moodboard en de start van haar vernieuwde merkverhaal. De volgende stap na de rebranding is het doorvoeren van de identiteit in alle uitingen. Zo heeft Brand Matters de fotografie begeleidt voor de website en social media berichten. Ook is er gewerkt aan de nieuwe website van Glundercompany en verwerken we haar nieuwe stijl in haar social media kanalen. Ook is er al een tool vernieuwd, namelijk de glunderjournal. Dit is niet alles… er komen nog meer middelen aan!

Bekijk alle cases

"Jullie maken van mijn dromen serieuze plannen!"

Matty van de Rijzen
Glundercompany

Resultaat

Dit merktraject is nog niet klaar. Brand Matters mag blijven bouwen aan het merk van Glundercompany. Zo blijft Brand Matters advies geven om het merkverhaal te versterken, zodat Matty de juiste doelgroep bereikt. Ook helpen we haar stap voor stap naar een volwassenere Brand Identity en ondersteunen we haar bij het juist verwoorden van haar productaanbod.

Projectteam

Yvonne Mourits

#strategie #groeitraject #projectcoördinatie #merkcoach

Marthy Mourits

#strategie #ontwerp

Roy Vermeij

#fotografie

Luc Melissant

#webbouw #Lyfter

Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.