The Brand Me (Helmi Geeve)

Hoe je 1.250 boeken onder de aandacht brengt

Terug naar overzicht

De vraag

Een boek schrijven is net als ondernemen. Het vergt tijd, energie en doorzettingsvermogen. Moet je je voorstellen hoeveel energie het kost om twee bedrijven te runnen én daarnaast een boek te schrijven. Geen probleem voor Helmi Geeve.

Brand Matters begeleidt Helmi al een enige tijd met de communicatie rondom haar bedrijven The Brand Me! en Rep en Roer. Het traject rondom haar boek “BRAND ME” heeft Brand Matters van dichtbij meegemaakt. Toen ze ons de vraag voorlegde of we haar konden helpen met het promoten van haar boek, hoefden we niet lang na te denken.

Met haar ervaring als reputatie-expert, crisismanager en personal branding coach, helpt Helmi professionals bij het ontwikkelen van hun personal brand. Wat is hun verhaal en hoe zetten zij zichzelf in de schijnwerpers? Dit heeft ze verwerkt in het boek ‘BRAND ME! Pak regie op je loopbaan’.

string(36)

Het proces

Strategie

Brand Matters heeft Helmi geadviseerd over hoe het boek in de schijnwerpers gezet kon worden. Twee opties bleven over: Live event en social media campagne. Er is groots uitgepakt met een boeklancering in de vorm van een live event. Daarnaast heeft Brand Matters samen met Consigo een social media campagne opgezet om het boek te promoten.

 

Ontwerp

Alle communicatie-uitingen rondom het live event zijn door Brand Matters verzorgd. Denk aan: save-the-dates, uitnodiging, banners en de aankleding van de eventlocatie in zomerse The Brand Me-stijl.

Brand Matters heeft de concepten en ontwerpen voor de social media campagne bedacht, waarna Consigo de posts via de gewenste kanalen naar buiten heeft gecommuniceerd. Na het filteren van de meest inhoudelijke onderwerpen van het boek hebben we hierbij conceptuele beelden gevonden die deze onderwerpen ondersteunen. Denk hierbij aan: online profilering, vrouwelijk leiderschap, vergroot je gunfactor en één kans voor je eerste indruk.

Bekijk alle cases

"Fijne samenwerking en een prachtige uitwerking"

Helmi Geeve
The Brand Me, Rep & Roer

Het resultaat

Resultaat

De boekpresentatie voelde voor Helmi als een feestje! Niet alleen het boek is in de schijnwerpers gezet, maar Helmi zelf ook. Zij is hét voorbeeld van een gedreven ondernemer. Daar worden wij blij van!

 

Inmiddels ligt het boek ‘BRAND ME! Pak regie op je loopbaan’ in diverse boekhandels. Het is natuurlijk ook online te bestellen!

Ik wil het boek bestellen
Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.