Strategieplan omgezet in beelden

Geef het vorm

De merksessies geven onze vormgevers inspiratie om mee aan de slag te gaan. De eerste vertaling van woord naar beeld is het moodboard. Hierin komen kleurgebruik, fotografie, typografie en stijlelementen samen en worden ze samengesmolten tot één geheel.

Neem contact op

Wat houdt het
ontwerptraject in?

In dit deel van het traject wordt ook je belangrijkste uithangbord ontworpen: het logo. Samen vormen ze de nieuwe visuele identiteit van jouw merk! Het is belangrijk dat deze stijl jou aanspreekt, maar nog veel belangrijker, dat het aansluit bij je doelgroep. Hieronder leggen we kort uit wat we zoal doen:

Brand identity design

Brand Identity Design is een overkoepelende term waaronder vele elementen samenkomen. Het moodboard en je logo zijn onderdeel van het Brand Identity Design. Maar ook je tone of voice is hierin belangrijk.

Meer informatie

Moodboard ontwerp

Het belang van een moodboard wordt nog wel eens onderschat. Maar bij het ontwerpen van een passende brand identity is het een onmisbare stap in het proces. We vertellen je graag waarom. En wat is een moodboard precies?

Meer informatie

Bedrijfslogo maken

Brand Matters maakt logo’s die aansluiten bij het verhaal wat jouw merk vertelt. Wil je een merk met meer allure? Of juist meer eigenheid? Wij zorgen er tijdens de hele branding van je merk voor dat je nieuwe bedrijfslogo past als een jas.

Meer informatie

Huisstijl ontwerp

Je huisstijl is je visitekaartje. Het is dé manier om je merk aan de wereld te tonen. Dan wil je toch dat er over nagedacht is? Dan wil je toch dat het er professioneel en verzorgd uitziet? Brand Matters is hierin de persoonlijke partner die je zoekt.

Meer informatie
Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.