Alleen het resultaat telt

Laat jezelf zien!

Hier komt alles samen. Strategie en ontwerp worden gecombineerd in de communicatiemiddelen die nodig zijn om jouw bedrijfsdoelen werkelijkheid te laten worden. Welke middelen dat zijn, hangt af van de doelen die we samen hebben bepaald. Één ding staat vast: jij wordt gezien!

Wat is het resultaat?

Dat is voor iedere klant en opdracht anders. Wil je meer regionale naamsbekendheid? Dan is een advertentie en billboardcampagne wellicht een goede optie. Als je op zoek bent naar nieuwe medewerkers, zullen we zeker de mogelijkheden van een social mediacampagne onderzoeken. Meer omzet? Dan adviseren we wellicht een goede website met duidelijke nadruk op SEO. Een combinatie van middelen is hier natuurlijk niet uitgesloten. Maar los van de middelen is het resultaat ook dat wij als Brand Matters graag met je in contact blijven, zodat we je blijvend kunnen adviseren bij je groei van je merk. Een ondernemer en merk zijn immers nooit uitgegroeid!. Hieronder geven we een aantal voorbeelden

Webdesign en webdevelopment

Geen enkel merk kan zonder een goede website. Een goede site is een middel om je doelstellingen voor je merk of organisatie te behalen. Voor veel klanten is een website nog steeds de eerste stap om meer informatie over jouw merk te vinden. Daarom is het belangrijk dat hij goed ingericht is. Jouw site moet immers vertrouwen oproepen bij de bezoekers.

Meer informatie

Magazine ontwerpen

Een magazine maakt je merk persoonlijk. Een magazine is een verzameling van verhalen die de lezer boeit en zich verbindt aan jouw merk. Wil jij graag een bedrijfsmagazine? Brand Matters organiseert het voor je!

Meer informatie

Folders en brochures ontwerpen

Het einde van drukwerk in zicht? Absoluut niet! Zeker, we leven steeds meer in een digitale wereld, maar drukwerk is nog steeds een sterk middel om je merk te presenteren. Met een goede folder of brochure kun je mensen raken en enthousiasmeren voor jouw product of dienst.

Meer informatie

Bedrijfspresentaties

Brand Matters ontwerpt pakkende bedrijfspresentaties aan die je publiek boeien. Wij vertalen jouw verhaal vanuit jullie positionering naar krachtige, heldere slides die de belangrijkste punten van je verhaal helder weergeven.

Meer informatie
Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.