Presenteer je bedrijf als een pro

Pak je publiek in met een pakkende bedrijfspresentatie

 

Er worden in Nederland dagelijks vele presentaties gegeven. Het gros van die presentaties is, op z’n zachtst gezegd, niet inspirerend, of misschien zelfs een tikkeltje saai. Vaak voelen ze amateuristisch aan, en bevatten de slides net zoveel tekst als de pagina’s van een roman.

 

Alles bij elkaar levert dit een rommelige presentatie op die het imago van je merk geen goed zal doen. Nog belangrijker: je boodschap komt niet over bij je doelgroep. En dat is jammer, en onnodig.

 

Brand Matters ontwerpt pakkende bedrijfspresentaties aan die je publiek boeien. Wij vertalen jouw verhaal vanuit jullie positionering naar krachtige, heldere slides die de belangrijkste punten van je verhaal helder weergeven.

Ik wil ook een pakkende bedrijfspresentatie

Presentatie op maat

Om een goede bedrijfspresentatie te kunnen maken is het van belang dat we onze opdrachtgever, én hun klanten, door en door kennen. Daarom start Brand Matters haar trajecten altijd met een diepgaande kennismaking, of een strategiesessie. Dit is een onderdeel van de merkstrategie die we met onze klanten opzetten. Hierin onderzoeken we waar jouw merk voor staat en hoe we dat zo goed mogelijk kunnen presenteren.

 

Als alle informatie is verzameld gaan we aan de slag om dit te vertalen naar een pakkende bedrijfspresentatie. Een presentatie op maat, die het verhaal van de spreker, en jouw merk, ondersteunt!

Ik wil ook een pakkende bedrijfspresentatie

[case]

Sneller vooruit met Faster Forward

Faster Forward is een aanbieder van online business software op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Om zichzelf beter te kunnen presenteren was het zaak om hun bestaande bedrijfspresentatie te herzien. Brand Matters heeft voor hen een presentatie gemaakt die interactief is, waardoor je door de pagina’s kunt bladeren zoals op een website. Hierdoor kan de spreker zelf kiezen welke onderdelen van het verhaal tijdens een bijeenkomst getoond worden, en welke niet. Wel zo flexibel.

 

De stappen die we hebben doorlopen

  1. Diepgaande kennismaking
  2. Samenvatting verhaal voor presentatie
  3. Schetsopzet van bedrijfspresentatie
  4. Uitwerken presentatie in Powerpoint
  5. Toevoegen van interactie en animatie-effecten
Ik wil ook een pakkende bedrijfspresentatie

Vertel je je verhaal liever zelf?

Het kan zijn dat een complete bedrijfspresentatie niet is wat je zoekt. Misschien heb je voldoende aan alleen een Powerpoint sjabloon. Dat kan uiteraard ook. Brand Matters levert sjablonen die makkelijk in gebruik zijn. Zo maak je in een handomdraai je eigen aansprekende presentatie.

Ik wil ook een pakkende bedrijfspresentatie

En verder

We maken niet alleen bedrijfspresentaties. Brand Matters zorgt er in de basis voor dat jouw branding staat als een huis. Vanuit die stabiele basis werken wij aan alles wat jouw merkverhaal versterkt. Zowel online als offline. Of het nu een magazine, een poster, een brochure, een e-mailcampagne, een website of iets anders is. We verdiepen ons in jou en je doelgroep en vertalen je vraag naar communicatiemiddelen die jou resultaat brengen.

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

Neem contact op
Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.