Een magazine maakt je merk persoonlijk

Verhalen die verbinden met je doelgroep

Een magazine is een verzameling van verhalen die de lezer boeit en zich verbindt aan jouw merk. 

Wil jij graag een bedrijfsmagazine? Brand Matters organiseert het voor je! Vertel ons eerst wat je met het magazine wilt bereiken. Binding met de klant? Vermaak? Beleving? Statuur? Is het een toevoeging op je identiteit? Of een verhaal op zich?

Samen maken we het bedrijfsmagazine die past bij je doelen. We ondersteunen van tekst tot fotografie, indeling tot ontwerp, en druk tot verspreiding.

Ik wil ook een aansprekend magazine

Voor wie maak je het magazine?

Een magazine is geen kwestie van een tekstje en wat foto’s. Het moet een compleet document zijn wat de juiste personen het juiste verhaal vertelt. Het gaat om positionering. Wie ben je en op wat voor manier wil je dat vertellen? Interviews? Infographics, of misschien heel veel beeld? Wil je lachen, of inzichten geven?

 

Resultaat
Wat voor aanvulling wil je dat het is op jouw merk? Wat wil je bereiken? Een sterker merkverhaal? Meer keiharde leads? Of een tafelmodel? Wij adviseren je in je keuzes en nemen je aan de hand door het gehele proces. Zodat je het gewenste resultaat behaalt!

Ik wil ook een aansprekend magazine

[case]

Een pakkend magazine voor Inpa Parket & Interieur

“We willen een andere doelgroep naar onze winkel trekken en zichtbaarder zijn”. De altijd enthousiaste Stephan van Son van Inpa Parket & Interieur bouwt iedere dag aan zijn winkel. Wat begon als een parketwinkel, is nu uitgegroeid tot een complete interieurbeleving. We hebben samen met de klant een persoonlijk magazine samengesteld die een nieuwe doelgroep aanspreekt. Uiteraard in de vernieuwe merkidentiteit die ook door ons is neergezet.

 

De stappen die we hebben doorlopen

  1. Vernieuwing huisstijl
  2. Inhoudsbepaling magazine
  3. Ontwerp magazine
  4. Coördinatie fotografie en tekst
  5. Spiegelen, inspireren en blijven meedenken in het merk Inpa.

 

“Door het magazine hebben we een breder publiek gekregen”
Stephan van Son // Inpa Parket & Interieur

Maar ook actiekranten, brochures en rapporten

We maken niet alleen magazines. Brand Matters zorgt in de basis voor een goede branding. Vanuit die stabiele basis werken wij aan alles wat jouw merkverhaal compleet maakt. Of dit nu een magazine, een actiekrant, een rapport, een jaarverslag of een brochure is. We kijken naar je doelgroep en vertalen jouw vraag naar een uiting die jou resultaat geeft.

Ik wil ook een aansprekend magazine

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

Neem contact op
Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.