Laat je nieuwe website voor je werken

Geen merk kan zonder website

Geen enkel merk kan zonder een goede website. Een goede site is een middel om je doelstellingen voor je merk of organisatie te behalen. Voor veel klanten is een website nog steeds de eerste stap om meer informatie over jouw merk te vinden. Daarom is het belangrijk dat hij goed ingericht is. Jouw site moet immers vertrouwen oproepen bij de bezoekers.

Brand Matters ontwerpt en bouwt visueel aantrekkelijke websites die werken voor jouw merk.

Webdesign en webdevelopment op maat

Een goede website maken is maatwerk. Daarom gaan we altijd eerst met je in gesprek over de eisen, wensen en het doel ervan. Dit is vaak onderdeel van je merkstrategie, of positionering. Samen met onze specialisten zorgt Brand Matters voor een site die jouw doelgroep aanspreekt, futureproof, aanpasbaar en vindbaar is.

 

Vaak genoeg zien we websites die niet meer zijn dan een digitaal visitekaartje. Zo’n site wordt slecht bezocht en levert je dus geen nieuwe klanten op. Dat is niet waar jij op zit te wachten. Een website bouwen kost behoorlijk wat tijd en energie, dus wil je dat je site ook wat oplevert. Wij adviseren en begeleiden je in dit traject en zetten de specialisten in die bij jou passen. Voor ontwerp, webdevelopment, online marketing, fotografie en tekst.

Ik wil ook een vindbare website

Bereik je doelgroep

Tijdens onze merksessie achterhalen we dan ook eerst wat de wensen van jouw doelgroep zijn. Hebben ze behoefte aan content of informatie? Of zijn ze op zoek naar een snelle manier om een product aan te kopen? Dat alles is van belang bij het inrichten van jouw site.

 

Alle sites die wij leveren worden responsive gebouwd. Dat houdt in dat ze op alle devices (van desktop tot mobiel) optimaal werken.

 

We stellen de wensen van jouw doelgroep voorop. We zorgen voor een heldere sitemap en duidelijke indeling (wireframes). Hiermee bepalen we de werking van de site en zorgen we voor een prettige beleving voor je bezoekers. Wil je meer bezoekers, of keiharde leads? Wij werken intensief samen met specialisten op het gebied van online marketing. Samen brengen we je naar je gewenste resultaat.

[case]

Een overzichtelijke website voor Fizzio

Fizzio is een fysiotherapiepraktijk in Etten-Leur. Ze kwamen bij ons aan tafel omdat ze een slag wilden maken in de uitstraling. Om een slag te maken voor de toekomst was een naamswijziging nodig met daarbij een compleet nieuwe uitstraling én een website met de juiste informatie voor de juiste doelgroep.

 

De website van Fizzio zit vol informatie over hun werkwijze en soorten fysiotherapie die ze aanbieden. We hebben zoals altijd gedacht vanuit de doelgroep. Wie is de bezoeker en wat wil die zien en lezen? Zo hebben we ook een speciale module vanuit klachten. De bezoeker met een klacht vindt herkenning en neemt contact op.

 

De stappen die we hebben doorlopen:

  1. Strategie en positionering bepalen
  2. Stijlontwerp bepalen
  3. Website indelen (wireframe)
  4. Website ontwerpen
  5. Website bouwen (webdevelopment)
  6. Coördinatie fotografie & tekst
  7. Website vullen
  8. Website opleveren
  9. Online marketing inzetten
  10. Blijven adviseren & bijsturen

 

De combinatie van maatwerk en professionaliteit met een persoonlijke toch is dé reden dat wij brand matters als partner hebben gekozen.
Bas Hagenaars // Fizzio

Bekijk de case van fizzio

"Het design van een website is belangrijk, maar gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid nog veel meer."

Ronald de Crom
Brand Matters Creatives
Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.