Een goede huisstijl maakt beroemd

Consequentie! Nu maar ook over 3 jaar.

Een goede huisstijl laat je merk consequent van zijn beste kant zien. Het is namelijk de basis voor de herkenbaarheid van jouw merk.

Als wij vanuit merkstrategie samen met jullie een nieuwe identiteit hebben ontwikkeld, ontwikkelen we die graag door. De eerste stappen naar de online- en offline middelen zijn essentieel en legt de complete basis van de huisstijl.

Briefpapier? Website? Brochure?

Brand Matters zorgt voor een goede integratie van de huisstijl in alle gewenste communicatiemiddelen, van briefpapier tot website, van brochure tot social media. Altijd met jullie strategie, positionering en merkverhaal in het achterhoofd.

 

We zeggen het alvast maar. We zijn streng. Een huisstijl moet kloppen, op alles wat je naar buiten brengt. Je website, magazine, rolbanner, visitekaartje, briefpapier of socialbericht moet aansluiten op je stijl. No matter what. We beschermen jouw merk als een pitbull. Bij lancering, maar ook als je bedrijf weer 3 jaar verder is. Klopt het niet? Dan zullen we je zeker even bellen!

Ik wil ook een goede huisstijl

"Alles moet kloppen, het briefpapier, de belettering, tot aan de juiste kleur kleding bij de fotoshoot"

Yvonne Mourits
Brand Matters Creatives

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

 

“Met ruim 30 jaar ervaring in strategie, design en communicatie staan wij met een compact en betrokken team klaar om waarde toe te voegen aan je merk.”

Neem contact op