Een logo is de basis van je merk

Een sterke beeld- of woordmerk vanuit de juiste strategie

Een sterk logo is je uithangbord. Een baken wat voor je doelgroep van verre zichtbaar moet zijn. Een sterk logo vertelt het verhaal van je merk zelfs zonder woorden. Het moet jouw klanten vertrouwen geven en van verre herkenbaar zijn.

Een logo is zoveel meer dan alleen een leuk vormpje. het is een vorm ontstaan uit een strategie en positionering, vanuit je missie/visie en sluit aan bij de doelen van jouw bedrijf. Elk logo dat wij ontwikkelen heeft zijn eigen betekenis.

Alvorens wij starten met een nieuwe merkidentiteit hebben wij informatie van jullie nodig. Véél informatie. En die vinden we samen in onze merksessie.

Een onderdeel van je identiteit

Veel ondernemers denken dat een logo hetzelfde is als branding. Dat klopt maar ten dele. Een logo is een onderdeel van de branding. Een logo maakt de identiteit van jouw merk visueel. En dan wil je uiteraard dat het er goed uit ziet. That’s where we come in…

 

Brand Matters maakt logo’s die aansluiten bij het verhaal wat jouw merk vertelt. Wil je een merk met meer allure? Of juist meer eigenheid? Wij zorgen er tijdens de hele branding van je merk voor dat je nieuwe logo past als een jas.

Om er achter te komen wat jullie verhaal is, houden we eerst een merksessie. Het is belangrijk om goed te kijken naar je eigen merk. Hoe is het ontstaan? Wie zijn jullie concurrenten? Wat is je USP (Unique Selling Point)? Dat proberen we boven tafel te krijgen.

 

Ik wil ook een goed logo

"Met ons nieuwe logo en naam, staan we nu sterker in de markt"

Leander van Bellen
Fruitify Experts
Bekijk de case van Denkfris

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

 

“Met ruim 30 jaar ervaring in strategie, design en communicatie staan wij met een compact en betrokken team klaar om waarde toe te voegen aan je merk.”

Neem contact op