Onze identiteit

Waar wij voor staan

Brand Matters wil gedreven ondernemers op een persoonlijke wijze inspireren en uitdagen om te (blijven) werken aan hun merk. De weg naar een sterk merk is mooi, maar kan lang zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Met Brand Matters heb je er immers een zakelijke vriend bij. Spring bij ons op de tandem. Achterop als drijvende kracht, of voorop om de richting te wijzen. Zo brengen we je steeds dichter bij je doel.

 

Geen idee welke route je moet nemen? Wij begeleiden je in het hele traject om alles uit jouw merk te halen. Onderweg zullen we je inspireren en uitdagen. Are you ready?

Gedreven ondernemers op een persoonlijke wijze inspireren en uitdagen om te (blijven) werken aan hun merk.

Waar wij voor gaan

Zelf zijn wij ook gedreven ondernemers en hebben we dromen. Onze droom is een betekenisvol merk voor iedere gedreven ondernemer in Nederland. Ambitieus, maar daar zijn dromen voor. Dagelijks houden we ons bezig met merkstrategie├źn, online en offline communicatie en positioneringsvraagstukken. Daardoor dragen we iedere dag een stukje bij aan jouw merk en onze droom. Zullen we daar samen aan bouwen?

EEN BETEKENISVOL MERK VOOR IEDERE GEDREVEN ONDERNEMER IN NEDERLAND.

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

 

“Met ruim 30 jaar ervaring in strategie, design en communicatie staan wij met een compact en betrokken team klaar om waarde toe te voegen aan je merk.”

Neem contact op
BMC-Bureaupresentatie kaft

Download onze bureaupresentatie