Team up!

Een krachtig team

Ons team bestaat uit een mix van merkstrategen, conceptdenkers en ontwerpers. Voor elke nieuwe samenwerking stellen we het juiste team samen, zodat we samen met de klant de doelen kunnen behalen.

Ronald de Crom

De creatieve merkstrateeg die precies de vinger legt op wat jouw organisatie uniek maakt. Weet hoe je die merkkracht kunt gebruiken. Altijd op zoek naar de vraag achter de vraag.

Niels Heijboer

De vormgever die graag de randen opzoekt! Loopt over van creativiteit, zowel op als buiten kantoor. Begint het liefst gisteren al aan jouw project.

Yvonne Mourits

De commerciële merkstrateeg en conceptdenker, die doelgroepgericht het verhaal van je organisatie vleugels geeft. Zorgt voor persoonlijke en zakelijke groei, met concreet resultaat voor je bedrijf.

Chantal van Alebeek

De vrolijke merkstrateeg, projectmanager, planner... Wat doet Chantal eigenlijk níet? Zorgt ervoor dat jouw project tot in de puntjes geregeld wordt.

Marthy Mourits

Merkstrateeg en ontwerper in één. Ex-Rotterdammer met lef, die de identiteit van je bedrijf vangt in verrassende moodboards en vertaalt in opvallende, samenhangende vormgeving.

Sven van Kaam

Onze rotsvaste online marketeer. Heeft maar één woord nodig om met de meest originele ideeën te komen.

Brand Matters Bureaupresentatie team

Download onze bureaupresentatie

Is het tijd om serieus te investeren in je merk en spreekt ons werk je aan? Download dan onze bureaupresentatie en kijk wat wij voor andere bedrijven hebben mogen doen.