Team up!

Een krachtig team

Met ons driemanschap heb je merkstrategen, conceptdenkers en ontwerpers met opgeteld vijftig jaar ervaring aan tafel. Plus ons netwerk van enthousiaste professionals. We denken buiten de lijntjes en werken binnen de lijntjes. Wanneer maken we kennis?

 

De betrokken basis

Yvonne mourits

#merkstrateeg #conceptdenker #empathie #commercie #doelgroepdenken

De commerciële merkstrateeg en conceptdenker, die doelgroepgericht het verhaal van je organisatie vleugels geeft. Zorgt voor persoonlijke en zakelijke groei, met concreet resultaat voor je bedrijf.

Ronald de Crom

#merkstrateeg #merkkracht #strategiesessie #verbinder #boekenwurm

De creatieve merkstrateeg die precies de vinger legt op wat jouw organisatie uniek maakt. Weet hoe je die merkkracht kunt gebruiken.

Marthy Mourits

#passievoorontwerpen #moodboardqueen #identiteit #imago #bijdehand

Merkstrateeg en ontwerper in één. Ex-Rotterdammer met lef, die de identiteit van je bedrijf vangt in verrassende moodboards en vertaalt in opvallende, samenhangende vormgeving.

Niels Heijboer

#ontwerper #identiteit #CreateMore #daredevil #WasteLess

De jonge vormgever die graag het randje opzoekt! Als hij niet skydivend binnen valt, valt hem wel een te gekke visualisatie te binnen. Begint het liefst gisteren al aan jouw project

VAKMENSEN IN DE STARTBLOKKEN

Vraagt onze aanpak voor jou om breder vakmanschap? In elke denkbare discipline werken we intensief samen met vakmensen. Enthousiaste professionals die ons en onze klanten begrijpen en die we blind vertrouwen. Zo vormen we per project een passend team.