Laat je website voor je werken

Geen merk kan zonder website

Geen enkel merk kan zonder goede website. Een goede website is een middel om je doelstellingen voor je merk of organisatie te behalen. Voor veel klanten is een website nog steeds de eerste stop om meer informatie over jouw merk te vinden. Daarom is het belangrijk dat hij goed ingericht is. Je website moet immers vertrouwen oproepen bij de bezoekers.

Brand Matters creëert visueel aantrekkelijke websites die werken voor jouw merk.

Website op maat

Een goede website maken is maatwerk. Daarom gaan we altijd eerst met je in gesprek over de eisen en wensen en het doel waar hij aan moet voldoen. Dit is vaak onderdeel van je merkstrategie, of positionering. Samen met onze specialisten zorgt Brand Matters voor een website die jouw doelgroep aanspreekt, die futureproof, aanpasbaar en vindbaar is.

 

Vaak genoeg zien we websites die niet meer zijn dan een digitaal visitekaartje. Zo’n site wordt slecht bezocht, en levert je dus geen nieuwe klanten op. Dat is niet waar jij op zit te wachten. Een website bouwen kost behoorlijk wat tijd en energie, en dus wil je dat je site ook wat oplevert.

Ik wil ook een vindbare website

Bereik je doelgroep

Tijdens onze merksessie achterhalen we dan ook eerst wat de wensen van jouw doelgroep zijn. Hebben ze behoefte aan content of informatie? Of zijn ze op zoek naar een snelle manier om een product aan te kopen? Dat alles is van belang bij het inrichten van jouw site.

 

Alle sites die wij leveren worden responsive gebouwd. Dat houdt in dat ze op alle devices (van desktop tot mobiel) optimaal werken.

 

We stellen de wensen van jouw doelgroep voorop, en zorgen voor een heldere sitemap, en duidelijke wireframes. Hiermee bepalen we de werking van de site, en zorgen we voor een prettige beleving voor je bezoekers.

Ik wil ook een vindbare website

"Het design van een website is belangrijk, maar gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid nog veel meer."

Ronald de Crom
Brand Matters Creatives

Duurzaam merk en relatie

Opleveren en klaar? Niet voor ons. Wij blijven betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen. Wil je volledig ontzorgd worden? Of hou je liever de touwtjes zelf in handen? Jij bepaalt.

 

“Met ruim 30 jaar ervaring in strategie, design en communicatie staan wij met een compact en betrokken team klaar om waarde toe te voegen aan je merk.”

Neem contact op